تاثیر مصرف میوه و سبزیجات خام بر سلامت روان
سلامت
بزرگنمایی:
محققان دریافتند مصرف میوه و سبزیجات خام در مقایسه با میوه و سبزیجات پخته، کنسروشده و فرآوری شده برای سلامت روان بهتر هستند.
دکتر «تاملین کونر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «میزان مصرف میوه و سبزیجات بسیار برای حفظ سلامت روان موثر هستند.»
وی در ادامه می افزاید: «تحقیق ما نشان می دهد مصرف میوه و سبزیجات به شکل دست نخورده و خام ارتباط قوی تری با سلامت بهتر روان دارد.»
وی معتقد است پختن و فراوری میوه و سبزیجات احتمالا موجب نابودی میزان مواد مغذی آنها می شود.
در این مطالعه از بیش از 400 فرد بزرگسال در رده سنی 18 تا 25 سال از نیوزیلند و آمریکا نظرسنجی به عمل آمد.
میزان مصرف میوه و سبزیجات خام و همچنین میوه و سبزیجات پخته و فراوری شده در این گروه از افراد و همچنین سلامت روان منفی و مثبت شان ارزیابی شد.
دکتر کونر در ادامه می افزاید: «بررسی های ما نشان داد مصرف میوه و سبزیجات خام می تواند پیش بینی کننده میزان کمتر علائم بیماری های روانی نظیر افسردگی، و بهبود میزان سلامت روانی نظیر روحیات مثبت، رضایتمندی از زندگی و شادابی باشد. این فواید سلامت روان در زمان مصرف میوه ها و سبزیجات پخته، کنسروشده و فراوری شده به شکل قابل توجهی کاهش می یابد.»
- http://etefagherooz.ir , etefagheroozonline.ir , اتفاق روز , اخبارایران , نشریه اتفاق روز , رباط کریم , شهریار , اخبارروز , اتفاق روز آنلاین , اتفاق , حوادث روز , اسلامشهر , بهارستان , پرند , ایران , کردستان , زنجان , البرز , قزوین , تهران