آخرین مطالب

تدوین الگوی اشتغال اسلامی ایرانی اجتماعی

تدوین الگوی اشتغال اسلامی ایرانی

  بزرگنمایی:
معاون اشتغال کمیته امداد با اشاره به اینکه در سال جاری الگوی اشتغال اسلامی ایرانی برای مددجویان اجرایی می‌شود، گفت: ۲۰۰ هزار شغل با استفاده از تسهیلات بانکی برای مددجویان ایجاد خواهد شد.

حجت‌الله عبدالملکی در نشست خبری امروز که در ستاد کمیته امداد برگزار شد، با اشاره به اینکه معاونت اشتغال این نهاد از سال 74 در جهت فقرزدایی و رفع محرومیت تأسیس شده است، اظهار داشت: تا سال 96، یک میلیون و 500 هزار فرصت شغلی برای معلولان ایجاد شد و 700 هزار خانواده به واسطه توانمند شدن، از چرخه حمایت خارج شدند.

وی درباره برنامه جدید کمیته امداد در جهت ایجاد اشتغال گفت: افزایش درآمد و پایداری طرح‌ها، از جمله اهداف مهم این برنامه بوده و بر اساس برنامه پنج ساله، قرار است سالانه 170 هزار فرصت شغلی ایجاد شود.

معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه سال 97 از نظر اقتصادی سال سختی برای کشور بود، تأکید کرد: در سال گذشته تعداد زیادی از واحدهای صنعتی و تولیدی، تعطیل و افرادی بیکار شدند. طبق آمار وزارت کار، 460 هزار فرصت شغلی در کشور ایجاد شد که حدود یک‌سوم آن یعنی 148 هزار فرصت شغلی، مربوط به کمیته امداد بود.

عبدالملکی با تأکید بر اینکه کل تسهیلات بانکی در سال 97، 652 هزار میلیارد تومان بوده که سهم امداد از این تسهیلات برای اشتغالزایی، تنها 2,300 میلیارد تومان بوده است، افزود: این رقم به معنی این است که سه‌دهم درصد کل تسهیلات کشور به کمیته امداد اختصاص یافته است.

وی از تدوین الگوی اشتغال اسلامی ایرانی برای رفع بیکاری خبر داد و گفت: در این طرح سعی می‌کنیم از کارآفرینان موفق استفاده کنیم چرا که در 50 سال گذشته در اشتغال‌های کشور، از کارآفرینان و ظرفیت‌های آنها استفاده نشده است.

معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: به این منظور، ظرفیت‌ها و مزیت‌های 430 شهرستان را بررسی و مورد سنجش قرار دادیم و بر اساس آن، می‌توانیم این الگو را در تمامی شهرستان‌ها و استان‌ها اجرایی کنیم و اگر کارآفرینان بتوانند هر کدام 10 نفر را مشغول به کار کنند، در مجموع می‌توانیم با استفاده از 400 هزار کارآفرین، 4 میلیون فرصت شغلی ایجاد کنیم. در چنین شرایطی، خلاء راهبردی در سیستم برنامه‌ریزی کشور رفع خواهد شد. در سال 98 نیز برنامه‌ریزی برای ایجاد 200 هزار فرصت شغلی انجام شده که اگر منابع به طور کامل اختصاص پیدا کند، آن را اجرایی خواهیم کرد.

وی گفت: منابع ما از سه محل تأمین می‌شود که از محل تبصره 16 قانون بودجه کشور، 3,500 میلیارد تومان به صورت قرض‌الحسنه در اختیار افراد فاقد شغل قرار می‌گیرد. همچنین بانک مرکزی 3,500 میلیارد تومان تسهیلات در اختیار ما قرار می‌دهد که این اعتبار به بانک‌های عامل ابلاغ شده اما هنوز به استان‌ها اختصاص پیدا نکرده است.

عبدالملکی با اشاره به اینکه 2,000 میلیارد تومان نیز از قانون توسعه اشتغال پایدار روستاییان به امداد اختصاص پیدا کرد، تصریح کرد: سال گذشته 500 میلیارد جذب شد و امسال نیز 2,000 میلیارد تومان تخصیص پیدا خواهد کرد که از این مبلغ 300 میلیارد تاکنون پرداخت شده و 1,700 میلیارد تومان نیز تا پایان سال جذب خواهد شد.

معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) به صندوق امداد ولایت نیز اشاره کرد و گفت: در سال جاری 500 میلیارد تومان تسهیلات بدون سود و کارمزد در اختیار مددجویان برای اشتغالزایی قرار می‌گیرد.

وی در مورد پایداری طرح‌های اشتغالزایی امداد خاطرنشان کرد: طرح اشتغال امداد، به‌روزترین مدل‌های اشتغال را همراه با بومی‌سازی، اجرایی می‌کند که کارشناسان ما سه تا پنج سال همراه مددجویان برای پایدارسازی طرح‌ها هستند که آموزش‌های لازم نیز به آنها ارائه می‌شود.

معاون اشتغال کمیته امداد گفت: تا سال گذشته سقف تسهیلات بانکی 20 میلیون تومان بود اما اواخر سال در شورای عالی اشتغال افزایش سقف تسهیلات به 50 میلیون تومان تصویب شد اما هنوز به بانک های استان ابلاغ نشده است.

عبدالملکی با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات در 60 ماه است و ضمانت های بانکی بر اساس ضوابط بانک مرکزی انجام می شود، گفت: رئیس کمیته امداد با بانک مرکزی مذاکراتی را در جهت تسهیل در ضمانت بانکی مددجویان انجام داده که امیدواریم 50 میلیون تومان وام با دو نفر ضامن پرداخت شود.

وی با اشاره به اینکه میزان معوقات بانکی مددجویان نزدیک به صفر است، گفت: مددجویان ما از نظر اقتصادی مستضعف هستند اما از نظر اخلاقی و فرهنگی عالی هستند و پرداخت معوقات بانکی را در اولویت برنامه های خود قرار می دهند.

به گفته وی، میزان معوقات بانکی در برخی از بانک ها 6 درصد و در برخی دیگر به 12 درصد می رسد.

عبدالملکی با اشاره به اینکه دو هزار کارشناس برای توجیه طرح های اشتغال زایی آموزش دیده اند، گفت: اگر طرحی دارای توجیه اقتصادی نباشد این کارشناسان مددجویان را به بانک معرفی نمی کنند و طرحی دیگر جایگزین خواهد شد.

به گفته وی، استان های خوزستان، خراسان رضوی، فارس، آذربایجان شرقی و اصفهان بیشترین عملکرد در خصوص اشتغالزایی نسبت به سهمیه ای که برای آنها تعیین شده است را به خود اختصاص داده اند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

فرماندار بهارستان:مسئول ناکارامد نباید در صندلی مدیریت بنشیند

اتفاق روز شماره 269

اتفاق روز شماره 268

شهردار گلستان: غرفه های فرهنگی و هنری در بوستان الهیه ایجاد می شود

معبر ورودی ده حسن ساماندهی می شود

به زودی؛ افتتاح سالن اشتغال گلستان برای توانمندسازی افراد نیازمند

شهردار نصیر شهر در بازدید میدانی از پروژه های عمرانی گفت: با فعال شدن پروژه های عمرانی ، نصیر شهر به کارگاهی فراتر از یک شهر تبدیل شده است

برنامه‌ریزی مدیریت شهری صالحیه برای ایجاد تصفیه‌خانه فاضلاب و تأمین منابع آبی پایدار/ بازدید شهردار و شورای اسلامی صالحیه از تاسیسات و تصفیه‌ خانه فاضلاب شهری در منطقه 8 تهران

اتفاق روز شماره 267

پس از استعفای سجاد برنجی از سمت شهرداری صباشهر،اعضای شورای اسلامی این مهندس عصمتی سرپرست شهرداری صباشهر:به اتمام رساندن پروژه های نیمه تمام درالویت کاری قراردارد

نورالدین آهی نیروی توانمند غرب استان تهران مشاور رئیس جمهور شد

دیدار نماینده مجلس و دبیر جبهه پیروان ولایت شهرستان رباط کریم با مشاور ویژه رئیس‌جمهور

شهرداری نصیر شهر نمایش بانوی ماه را برگزار میکند

احیای نگین فرهنگی گلستان؛ سالن آمفی‌تئاتر عترت بزودی به بهره‌برداری خواهد رسید

اتفاق روز شماره 266

یک عضو شورا و 2کارمند شهرداری گلستان دستگیر شدند

بروز جرائم خشن روند احساس امنیت در جامعه را پایین می آورد

افتتاح و بهره‌برداری از 1600 میلیارد ریال پروژه عمرانی و زیربنایی شهرداری رباط‌کریم

‍ تحقق کامل بودجه شهرداری صالحیه در 8 ماه اول سال

پرند در مسیر آبادانی و توسعه زیرساخت ها ـ اتمام عملیات بتن ریزی ایستگاه آتش نشانی فاز

شهرداری نسیم شهر مهندس بابا حسینی : نسیم شهر را باید به نگینی سبز تبدیل کرد

شهردار نصیر شهر مهندس محمد حسن پاک مهر: نصیر شهر نیاز به کار جهادی دارد

رشد 30 برابری درآمد شهرداری نصیر شهر در اولین ملاقات مردمی شهردار

ساخت اولین و بزرگترین استادیوم ورزشی در شهرستان بهارستان(گلستان)

اتفاق روز شماره 265

تعامل شهرداری نسیم‌شهر و اداره گاز بخش بوستان در راستای ترویج الگوی مصرف بهینه انرژی

سید محمد میر زمانی شهردار گلستان:از تلاش‌های بی‌وقفه کتابداران در ترویج فرهنگ مطالعه و ارتقای سطح آگاهی جامعه قدردانی نمود

اتفاق روز شماره 264

اعضای سومین دوره مجمع خیرین استان تهران انتخاب شدند

اعمال محدودیت برق در رباط کریم

دستگیری حاملان سلاح سرد در بهارستان

اتفاق روز شماره 263

اتفاق روز شماره 262

دستگاه قضائی با پیگیری حق مردم موجب امنیت روانی در جامعه می شود

اتفاق روز شماره 261

«معتمدیان» استاندار تهران شد

زباله سوزی در اتوبان ساوه چالش جدی بهارستان

اتفاق روز شماره 260

اتفاق روز شماره 259

خبرنگاران و اصحاب رسانه می توانند نقشی اساسی در جذب واقف جدید داشته باشند

مشکلات محیط زیستی رودخانه شادچای با ساماندهی حریم آن رفع می شود

ارتقای سرانه‌های عمومی از مهمترین اولویت مسئولان در بهارستان است

توجه به ظرفیت هنر و سینما وفاق حداکثری را در جامعه ایجاد می کند

دستگیری یکی از شهرداران مناطق شهریار به دلیل اتهامات مرتبط با وظایفش

اتفاق روز شماره 258

آسمان مقاومت ستاره‌ای درخشان را از دست داد

اتفاق روز شماره 257

اتفاق روز شماره 256

خانه مطبوعات و رسانه‌های ایران خواستار انتصاب معاون مطبوعاتی از جنس رسانه شد

رئیس مرکز حقوقی و امور مجلس وزارت علوم منصوب شد