بزرگنمایی:
پیروزی به تبعات طلاق در جامعه اشاره کرد و افزود: یک کودک بیجاری که حدود ۱۰ سال سن دارد و بچه طلاق است، تاکنون چندین بار سرقت خرد انجام داده و ۹ بار اقدام به خودکشی ناموفق کرده که با همکاری نهادهای مربوطه به اداره بهزیستی معرفی و تحویل شده است و این فقط نمونه ای از پیامدهای طلاق است.
به گزارش خبرگزاری اتفاق روز کردستان، محمدصادق پیروزی امروز در نشست خبری با خبرنگاران شهرستان بیجار که به مناسبت فرارسیدن هفته ناجا در سالن جلسات ستاد فرماندهی انتظامی این شهرستان برگزار شد، ضمن بیان این نکته که پلیس قبل از انقلاب فقط در اختیار حکومت مستبد و تعدادی افراد خاص و وابسته به نظام بود، اظهار داشت: پلیس قبل از انقلاب اسلامی، در خدمت مردم نبود و همواره آرامش و آسایش را برای سردمداران حکومت تامین می کرد و پلیس مقتدر و باهوشی هم وجود نداشت.
وی افزود: اما پلیسی که هم اکنون وجود دارد، در کنار اینکه همواره در خدمت مردم و حامی مردم است، مقتدر، رئوف، به روز، هوشمند و امین هم می باشد و به برکت انقلاب هم اکنون مردم عزت و احترام دارند و پلیس در کنار آحاد مردم حضور دارد.
سرهنگ دوم پیروزی با اشاره به اینکه هیچگونه خشونتی از پلیس پذیرفته نیست، خاطرنشان کرد: پلیس باید صعه صدر داشته باشد و به گفته مقام معظم رهبری ، باید پناهگاه امن برای مردم باشد و وظیفه پلیس حفظ امنیت جامعه است که این مهم محقق نمی شود مگر با تعامل و هماهنگی با آحاد جامعه و الحمدلله این تعامل هم اکنون وجود دارد.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان بیجار با بیان اینکه خبرنگاران نمایندگان و چشم بینای مردم هستند با ارائه آمار و عملکرد نیروی انتظامی این شهرستان در 6 ماهه اول سال 98 تصریح کرد: در 6 ماهه اول سال جاری 4 باند مهم سرقت منزل، سرقت خودرو، سرقت موتور سیکلت و سرقت کابل برق شناسایی، دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شده است .
وی افزود: پلیس بیجار در کشف اموال سرقت شده رتبه دوم استان کردستان را در نیمه نخست امسال به خود اختصاص داد و ضریب افزایش این کشفیات به 123 درصد رسیده که در تحقق این موفقیت، تعامل و همکاری مردم موثر و قابل توجه بوده است.
پیروزی با اعلام اینکه بیجار دروازه خروجی کالای قاچاق کردستان به سمت استان های مرکز کشور است، ادامه داد: در 6 ماهه اول سال ، 10 باند کالای قاچاق منهدم شده که نیمی از کشفیات سلاح های قاچاق در شهرستان، سلاح های جنگی بوده است و این اهتمام ویژه در راستای حمایت از رونق تولید و کالای ایرانی بوده است و نیروهای پلیس در راه مبارزه با ورود کالای قاچاق به بازار از تمام انرژی و نیروی خود استفاده خواهند کرد.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان بیجار به فعالیت تبلیغاتی گروهک ها در این شهرستان اشاره کرد و گفت: دو نفر از شهروندان بیجاری به دام تبلیغات گروهک ها افتاده بودند اما خوشبختانه پلیس و وزارت اطلاعات با هوشمندی توانست این دو نفر را برگردانده و همراه این دونفر نیز تعدادی توبه کرده و بازگشتند.
سرهنگ دوم پیروزی با اشاره به افزایش 37 درصدی مزاحمت برای بانوان در بیجار یادآور شد: افزایش این میزان مزاحمت برای بانوان در مدت 6 ماهه نخست سال، باید توسط کارشناسان و افراد صاحب نظر مورد تحلیل و برسی قرار گیرد و راهکاری مناسب برای فرهنگ سازی درست اتخاذ شود.
وی در ادامه با بیان افزایش 175 درصدی نزاع و درگیری در شهرستان تصریح کرد: متاسفانه آستانه تحمل مردم به خاطر یک سری مسائل پایین آمده و به همین دلیل درصد نزاع و درگیری بالا رفته است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته دو برابر شده است.
فرمانده انتظامی بیجار با اعلام اینکه از هر سه مورد ازدواج در شهرستان یکی به طلاق ختم می شود، تاکید کرد: عدم اطلاع زوجین از اخلاق و رفتار یکدیگر و سطح توقع خانواده ها، آمار طلاق را در این شهرستان افزایش داده است که این آسیب اجتماعی پیامدهای بعدی منفی گریبان گیر جامعه خواهد کرد.
پیروزی به تبعات طلاق در جامعه اشاره کرد و افزود: یک کودک بیجاری که حدود 10 سال سن دارد و بچه طلاق است، تاکنون چندین بار سرقت خرد انجام داده و 9 بار اقدام به خودکشی ناموفق کرده که با همکاری نهادهای مربوطه به اداره بهزیستی معرفی و تحویل شده است و این فقط نمونه ای از پیامدهای طلاق است.
وی به کاهش 21 درصدی آمار جعل اسناد، 10 درصدی آمار کلاهبرداری و 50 درصدی آمار خیانت در امانت در این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: با تلاش های پلیس، ما شاهد رشد بیش از 25 درصدی رضایت مندی مردم و پیشنهاد به پلیس در سامانه 197 بوده ایم که در همین راستا حدود هشت درصد عدم نارضایتی مردم کاهش یافته است.
سرهنگ دوم پیروزی در ادامه خاطرنشان کرد: در شش ماهه اول سال جاری شاهد افزایش 150 درصدی سرقت در شهرستان بوده ایم که البته 62 درصد آن سرقت های خرد بوده است و در این زمینه رتبه ششم استان را داریم.
فرمانده انتظامی بیجار با تشریح برنامه های ویژه هفته نیروی انتظامی گفت: بیش از 30 برنامه متناسب با حوزه فعالیت های پلیس تدوین شده که هفت برنامه شاخص است.
وی اظهار داشت: نیروی انتظامی یکی از نهادهایی خدمت رسان است که وسعت ارتباط مردمی آن بیش از همه ارگان ها و دستگاه هاست و وظیفه تعامل با مردمی که دچار خسارت شده و تعادل روحی و فکری ندارند، بیش از پیش متوجه رفتار پلیس است.
سرهنگ دوم پیروزی افزود: پلیس برای ایجاد یک ارتباط صمیمی و قانون مند با مردم آسیب دیده، نیازمند تجهیز نیروها به علوم جامعه شناسی و روانشناسی است تا بتوانند به وظیفه اصلی خود که همیاری با مردم است به خوبی عمل کنند.