آخرین مطالب

نشان لیاقت مدیریت ایران به مدیرعامل فولاد هرمزگان رسید اقتصادی

نشان لیاقت مدیریت ایران به مدیرعامل فولاد هرمزگان رسید

  بزرگنمایی:
نشان لیاقت نهمین جشنواره فجر مدیریت (تجلیل از مدیران برگزیده ملی) در دومین کنفرانس فولاد و ریخته گری مداوم به مدیرعامل فولاد هرمزگان رسید.

نشان جشنواره فجر مدیریت ایران که در دومی روزاین کنفرانس توسط معاونت آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت ، معدن و تجارت  و دانشگاه صنایع و معادن ایران و با همکاری موسسه مطالعات خلیج­ برگزار گردیدعصر چهارشنبه به عطاالله معروفخانی مدیرعامل فولاد هرمزگان اهدا شد.
این جشنواره  با رویکرد تبیین نظام مدیریتی شایسته سالار در قرن جدید برگزار می شود.
از مهمترین اهداف این جشنواره رونمایی و معرفی اولین جایزه ملی مدیریت ایران به عنوان محرکی  برای فعالان اقتصادی کشور است که تلاش کنند با ارائه راهکارها و پیشنهادهای عملیاتی و راهبردی به مسوولان و فعالان اقتصادی و صنعتی در ترسیم نقشه راه توسعه پایدار ملی اقدام کنند.

 دومین کنفرانس بین المللی 2روزه فولاد و ریخته گری مداوم روز سه شنبه به میزبانی فولاد هرمزگان در بندرعباس آغاز شدو درآن چهره های علمی و صنعتی صنعت فولاد،  مباحث تخصصی این حوزه را در قالب کارگاه و مقاله مورد بررسی قرار دادند.
پژوهشگرانی از دانشگاه کوییزلند، دانشگاه لئوبن اتریش و دانشگاه علوم و فنون نروژ در کنار چهره های علمی از داشگاه های صنعتی شریف، دانشگاه شیراز، دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه هرمزگان  و متخصصان کارخانه های فولاد سراسر ایران در دومین کنفرانس بین المللی فولاد و ریخته گری هرمزگان به ارائه مطلب می پردازند.

اولین همایش ملی ریخته گری مداوم فولاد 26آذر 98به میزبانی فولاد هرمزگان آغاز شد و تا 27آذر ادامه داشت،در این همایش فعالان صنعت فولاد کشور و پژوهشگران دانشگاه ها و مراکز علمی کشور شرکت کردندو53 مقاله در این همایش ارائه شده که  45 مقاله از صنعت و 8 مقاله از دانشگاه ها به این همایش راه یافت.

ریخته گری مداوم به عنوان یک فرایند میانی مهمترین عملیات تولید فولاد است که در همایش یاد شده، مباحث  بومی سازی و توسعه فناوری، بهبود کیفیت محصول، فرایند تولید و شبیه‌سازی و  فناوری اطلاعات در ریخته‌گری مداوم در کارگروه‌های تخصصی مورد بررسی قرار گرفت.

صنعت فولاد از مهمترین موتورهای محرکه اقتصاد است و استان هرمزگان در سالهای اخیر با وجود شرایط سخت تحریم با حمایت های ویژه دولت تدبیر و امید به یکی از قطب های مهم این صنعت در کشور تبدیل شده است.

این صنعت مهم و ارزآور با توجه به نقش آن در اشتغالزایی و توسعه و خودکفایی بخش های مختلف صنعتی کشور مورد توجه ویژه برنامه ریزان نظام می باشد و امروز در سایه این توجه ها شاهد فعالیت چندین کارخانه مهم فولاد از جمله فولاد هرمزگان، صبا فولاد خلیج فارس، فولاد کاوه جنوب کیش و فولاد جنوب با ظرفیت هشت میلیون تن در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در استان هرمزگان هستیم.

حرکت و پویایی واحدهای صنعتی بزرگ فولاد در هرمزگان نشان می‌دهد که دولت اجازه نداده چرخ این واحدها در شرایط سخت اقتصادی و تحریم های ظالمانه آمریکا از حرکت بازبماند و رونق تولید بر آنها حاکم است.

فعالیت گسترده و روبه رشد کارخانه های فولاد در استان هرمزگان حکایت از آن دارد که در سالهای اخیر به ویژه در سال جهش تولید مسوولان و دست اندرکاران این صنعت در تلاش هر چه بیشتر برای بهره‌برداری از فضای تحریمی موجود برای توسعه این صنعت و کمک به خودکفایی هر چه بیشتر کشور در این بخش هستند.

بنا بر اظهار کارشناسان اقتصادی و فعالان عرصه صنعت، تولیدات فولادی هزینه تمام شده بسیاری از محصولات صنعتی را کاهش داده و به نوعی زمینه خودکفایی کشور را در این بخش فراهم کرده‌ است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

اتفاق روز شماره 279

اتفاق روز شماره 278

اتفاق روز شماره 277

اتفاق روز شماره 276

اتفاق روز شماره 275

اتفاق روز شماره 274

اتفاق روز شماره 273

اتفاق روز شماره 272

پروژه ساختمانی انتظامی مرتضی گرد

اتفاق روز شماره 271

اهتمام جدی شهرداری پرند در حوزه فضای سبز

جلسه دهیار و اعضای شورای اسلامی مرتضی گرد

در جلسه رسمی شورای اسلامی صبح شهر آقای مهندس اکبر عصمتی با اکثریت آرا به عنوان شهردار جدید شهر صباشهر معرفی گردید .

در اقدامی جالب و قابل تقدیر دهیاری مرتضی گرد و اعضای شورای اسلامی اقدام به تهیه کلاه ایمنی به موتور سوران بدون کلاه ایمنی کردند در این اقدام جالب که مورد توجه شهروندان قرار گرفت بسیاری از شهروندان حضور داشتند

اتفاق روز شماره 270

فرماندار بهارستان و مدیریت شهری گلستان از پروژه‌های عمرانی عظیمی که با هدف ارتقای سطح زندگی شهروندان در این شهر در حال اجرا هستند، بازدید به عمل آوردند.

فرماندار بهارستان:مسئول ناکارامد نباید در صندلی مدیریت بنشیند

اتفاق روز شماره 269

اتفاق روز شماره 268

شهردار گلستان: غرفه های فرهنگی و هنری در بوستان الهیه ایجاد می شود

معبر ورودی ده حسن ساماندهی می شود

به زودی؛ افتتاح سالن اشتغال گلستان برای توانمندسازی افراد نیازمند

شهردار نصیر شهر در بازدید میدانی از پروژه های عمرانی گفت: با فعال شدن پروژه های عمرانی ، نصیر شهر به کارگاهی فراتر از یک شهر تبدیل شده است

برنامه‌ریزی مدیریت شهری صالحیه برای ایجاد تصفیه‌خانه فاضلاب و تأمین منابع آبی پایدار/ بازدید شهردار و شورای اسلامی صالحیه از تاسیسات و تصفیه‌ خانه فاضلاب شهری در منطقه 8 تهران

اتفاق روز شماره 267

پس از استعفای سجاد برنجی از سمت شهرداری صباشهر،اعضای شورای اسلامی این مهندس عصمتی سرپرست شهرداری صباشهر:به اتمام رساندن پروژه های نیمه تمام درالویت کاری قراردارد

نورالدین آهی نیروی توانمند غرب استان تهران مشاور رئیس جمهور شد

دیدار نماینده مجلس و دبیر جبهه پیروان ولایت شهرستان رباط کریم با مشاور ویژه رئیس‌جمهور

شهرداری نصیر شهر نمایش بانوی ماه را برگزار میکند

احیای نگین فرهنگی گلستان؛ سالن آمفی‌تئاتر عترت بزودی به بهره‌برداری خواهد رسید

اتفاق روز شماره 266

یک عضو شورا و 2کارمند شهرداری گلستان دستگیر شدند

بروز جرائم خشن روند احساس امنیت در جامعه را پایین می آورد

افتتاح و بهره‌برداری از 1600 میلیارد ریال پروژه عمرانی و زیربنایی شهرداری رباط‌کریم

‍ تحقق کامل بودجه شهرداری صالحیه در 8 ماه اول سال

پرند در مسیر آبادانی و توسعه زیرساخت ها ـ اتمام عملیات بتن ریزی ایستگاه آتش نشانی فاز

شهرداری نسیم شهر مهندس بابا حسینی : نسیم شهر را باید به نگینی سبز تبدیل کرد

شهردار نصیر شهر مهندس محمد حسن پاک مهر: نصیر شهر نیاز به کار جهادی دارد

رشد 30 برابری درآمد شهرداری نصیر شهر در اولین ملاقات مردمی شهردار

ساخت اولین و بزرگترین استادیوم ورزشی در شهرستان بهارستان(گلستان)

اتفاق روز شماره 265

تعامل شهرداری نسیم‌شهر و اداره گاز بخش بوستان در راستای ترویج الگوی مصرف بهینه انرژی

سید محمد میر زمانی شهردار گلستان:از تلاش‌های بی‌وقفه کتابداران در ترویج فرهنگ مطالعه و ارتقای سطح آگاهی جامعه قدردانی نمود

اتفاق روز شماره 264

اعضای سومین دوره مجمع خیرین استان تهران انتخاب شدند

اعمال محدودیت برق در رباط کریم

دستگیری حاملان سلاح سرد در بهارستان

اتفاق روز شماره 263

اتفاق روز شماره 262

دستگاه قضائی با پیگیری حق مردم موجب امنیت روانی در جامعه می شود