ضرورت تغییر نظام های غذایی در جهان
اقتصادی
بزرگنمایی:
طبق گزارش چهل و نهمین نشست کمیته جهانی امنیت جهانی غذا، وضعیت امنیت غذایی و تغذیه در جهان نگران کننده بوده ومیزان گرسنگان در سال ۲۰۲۰ حدود ۷۲۰ میلیون تا ۸۱۱میلیون نفر برآورد شده است.
به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، رسول زارع نماینده ایران در سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) با بیان این مطلب گفت: بر اساس این گزارش، تعداد گرسنگان جهان در سال 2020 حدود 161 میلیون نفر بیشتر از سال 2019 بوده است.
وی اظهار داشت: برآورد میشود در سال 2030 حدود 660 میلیون نفر گرسنه در جهان وجود داشته باشد که بخشی از آن ناشی از پاندمی کووید 19 خواهد بود.
زارع تصریح کرد: در این دور از نشست کمیته جهانی امنیت جهانی غذا بر لزوم تغییر نظامهای غذایی تاکید شد.
وی گفت: این کمیته همچنین خواستار رویکرد سیستماتیک و جامع نگر برای تغییر نظامهای غذا شد و کشورها را تشویق کرد نظام غذایی ملی خود را با روشی منسجم و به صورت مقتضی و مطابق با شرایط ملی و ظرفیتهای خود تغییر دهند.
بر پایه این گزارش، چهل و نهمین نشست کمیته جهانی امنیت جهانی غذا به صورت مجازی و با عنوان "ایجاد تحول در امنیت غذایی و تغذیه" با حضور نمایندگان 122 کشور از جمله ایران، هشت وزیر، هشت معاون وزیر، 9 کشور غیر عضو، 16 ارگان وابسته به سازمان ملل متحد نمایندگان و جوامع مدنی و دو سازمان بین المللی تحقیقات کشاورزی از 19 تا 22 مهر برگزار شد.
- http://etefagherooz.ir , etefagheroozonline.ir , اتفاق روز , اخبارایران , نشریه اتفاق روز , رباط کریم , شهریار , اخبارروز , اتفاق روز آنلاین , اتفاق , حوادث روز , اسلامشهر , بهارستان , پرند , ایران , کردستان , زنجان , البرز , قزوین , تهران