آخرین مطالب

هیچ قدرتی قادر به غلبه بر سپاه نیست سیاسی

هیچ قدرتی قادر به غلبه بر سپاه نیست

  بزرگنمایی:
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: سپاه در تمامی صحنه‌های دفاع از دستاوردها و ارزش‌های اسلام، مجاهدانه در میدان‌های بزرگ چشم در چشم امپراتوری سلطه ایستاده و هیچ قدرتی قادر به غلبه بر سپاه نیست.

سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی سالروز میلاد حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و «روز پاسدار» را به سرلشکر حسین سلامی  فرمانده کل سپاه تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

سردار سرلشکر پاسدار برادر ارجمند حسین سلامی

فرمانده محترم کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

با سلام و تحیات؛

فرارسیدن سوم شعبان‌المعظم سالروز خجسته میلاد سید شباب اهل جنت، سید و سالار شهیدان و سرور آزادگان عالم حضرت اباعبدالله الحسین (علیه‌السلام) که با ابتکار الهی و دوراندیشانه معمار کبیر انقلاب و بنیان‌گذار فقید جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره)، «روز پاسدار» نامیده شد را به جنابعالی و آحاد فرماندهان، مدیران و کارکنان مجاهد، انقلابی، ولایی، خدوم و با بصیرت «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

با گذشت قریب به 43 سال از طلوع خورشید تابناک «پاسداری» در سپهر انقلاب اسلامی و نقش‌آفرینی‌های سترگ و شگفت‌انگیز پاسداران انقلاب در عرصه‌های گوناگون نیاز کشور، این حقیقت عظیم و تصویر مقتدر و افتخارآمیز ترسیم شده است که «سپاه» به اعتبار سرشت عاشورایی و شجاعت و سلحشوری ذاتی خود، در تمامی صحنه‌های دفاع از دستاوردها و ارزش‌های نهضت اسلامی، مجاهدانه در میدان‌های بزرگ و تاریخ‌ساز، چشم در چشم امپراتوری سلطه و استکبار ایستاده است و با تکیه بر قدرت لایزال الهی و به پشتوانه ملتی استوار، شریف و قهرمان با عبور از فراز جبهه دشمن و عقب راندن آنان نشان داده است که هیچ قدرتی قادر به غلبه بر پاسداران عزیز نیست.

امروز «سپاه» و «پاسداران» تربیت‌یافته در مکتب اسلام ناب و فرهنگ اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم‌السلام) با برافراشتن پرچم عاشورای حسینی، آینه‌ی تمام‌نمای ظرفیت‌ها و توانایی‌های شگرف و پایان‌ناپذیر ملت ایران هستند که با صدای رسا فریاد می‌زنند: «ما امروز هم قدرت تهاجم داریم و هم قدرت ایستادگی و مقاومت؛ یعنی می‌توانیم در روز موعود در هر اندازه دلخواه، با هر مقیاسی و در هر شدتی بر کانون‌های تهدید و داشته‌های اردوگاه دشمنان هجوم ببریم».

میدان‌های مأموریتی سپاه و عمل پاسداران شهادت می‌دهد که قدرت امروز جمهوری اسلامی ایران یک قدرت معتبر است. کافی است در این روز بزرگ و مبارک، مقداری خاطرات و رخدادهای معنادار گذشته نه‌چندان دور را برای دوست و دشمن یادآوری کنیم تا ظرفیت‌های بازدارندگی انقلاب اسلامی و بی‌اعتبارسازی تهدید و قدرت جبهه دشمن بیشتر هویدا شود.

وقتی کشتی ارتش سلطنتی بریتانیا -امپراطور قدرتمند صدها سال حاکم بر جهان- خوار و ضعیف تصرف می‌شود و یا پهپاد جاسوسی و راهبردی رژیم تروریستی ایالات متحده آمریکا بر فراز آب‌های سرزمینی و میهنی تنها با یک شلیک ساقط می‌شود و همچنین دشمنان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای از گسترش قاعده قدرت ایران عزیز در غرب آسیا و سواحل مدیترانه به شدت هراسناک و وحشت‌زده می‌شوند و قبل از ورود به گام دوم انقلاب، ظرفیت‌های انهدام رژیم صهیونیستی و به فضل الهی حذف رژیم جعلی، کودک‌کُش و منحوس از جغرافیای سیاسی منطقه فراهم شده است، می‌توان این حقیقت را آشکار ساخت که این‌ها توهّم و افسانه نیست، بلکه واقعیتی است که با اراده و ایمان پاسداران انقلاب به نام ایران و ایرانی ضرب شده است.

سپاه، تجلی‌گاه و قرارگاه مردانی است که روح برادری و اخوت را خمیرمایه اصلی شاکله معنوی این نهاد آسمانی قرار داده‌اند و جز خدا، هرگز از هیچ‌کسی نهراسیده‌اند و تنها شهید «حاج قاسم سلیمانی» آن مرد میدان‌های پر غوغا کافی است تا به مردمان سرزمین خود اطمینان دهد، بدون نگرانی و اضطراب، با امید و انگیزه متراکم، مسیر آینده روشن و قله‌های رفیع عزت، عظمت و اقتدار ممتاز این کشور را می‌توان پیمود.

هرچند راه سخت است، اما پاسداران در عمل نشان داده‌اند که برای راه‌های هموار و آسان خلق نشده‌اند؛ آنان مردان مصممی هستند که برای فتح این قله‌های بلند و روزهای سخت تاریخ و یوم‌الله‌های بزرگ متولد شده‌اند.

خدای بزرگ را شاکریم که هرچه شرایط سخت‌تر می‌شود، سپاه و آحاد نیروهای مسلح و مدافع کشورمان هم بلندتر، عمیق‌تر، ژرف‌اندیش‌تر، آینده‌نگرتر، قوی‌تر و مطمئن‌تر از سرچشمه فیاض حکمت الهی رهبر معظم انقلاب و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) می‌آموزند چگونه موفق، سربلند و پیروز عمل کنند.

در یوم‌الله میلاد حسین بن علی (ع) از خدای سبحان و اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم‌السلام) استعانت می‌جوییم، پاسداران عزیز را برای اعتلای سپاه، تداوم حمایت و همراهی با مردم، استحکام‌بخشی به مقاومت، منزوی ساختن دشمن و پذیرش نقش‌های عظیم در حوادث بزرگ، تعقیب آرمان‌ها و اهداف بلند فراروی، تقویت وحدت، اخوت و برادری با ارتشیان غیور و انقلابی و سایر نیروهای مسلح، خنثی‌سازی عملیات روانی و جنگ رسانه‌ای دشمنان، قدرت‌افزایی دفاعی و ارتقای ارکان قدرت بازدارنده نظام و توسعه آن در ابعاد موشکی، جنگال، جنگ‌های شناختی و سایبری، عمق‌بخشی به عملیات‌های دریایی و زمینی و بلوغ رویکرد و عمل اجتماعی در حوزه امداد و خدمت‌رسانی به مردم، سازندگی، محرومیت‌زدایی، اقتصاد مقاومتی و توسعه اشراف و تفوق اطلاعاتی بر دشمن یاری بخشند.
و السلام و علیکم و رحمت الله و برکاته

سرلشکر پاسدار محمد باقری

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

اتفاق روز شماره 279

اتفاق روز شماره 278

اتفاق روز شماره 277

اتفاق روز شماره 276

اتفاق روز شماره 275

اتفاق روز شماره 274

اتفاق روز شماره 273

اتفاق روز شماره 272

پروژه ساختمانی انتظامی مرتضی گرد

اتفاق روز شماره 271

اهتمام جدی شهرداری پرند در حوزه فضای سبز

جلسه دهیار و اعضای شورای اسلامی مرتضی گرد

در جلسه رسمی شورای اسلامی صبح شهر آقای مهندس اکبر عصمتی با اکثریت آرا به عنوان شهردار جدید شهر صباشهر معرفی گردید .

در اقدامی جالب و قابل تقدیر دهیاری مرتضی گرد و اعضای شورای اسلامی اقدام به تهیه کلاه ایمنی به موتور سوران بدون کلاه ایمنی کردند در این اقدام جالب که مورد توجه شهروندان قرار گرفت بسیاری از شهروندان حضور داشتند

اتفاق روز شماره 270

فرماندار بهارستان و مدیریت شهری گلستان از پروژه‌های عمرانی عظیمی که با هدف ارتقای سطح زندگی شهروندان در این شهر در حال اجرا هستند، بازدید به عمل آوردند.

فرماندار بهارستان:مسئول ناکارامد نباید در صندلی مدیریت بنشیند

اتفاق روز شماره 269

اتفاق روز شماره 268

شهردار گلستان: غرفه های فرهنگی و هنری در بوستان الهیه ایجاد می شود

معبر ورودی ده حسن ساماندهی می شود

به زودی؛ افتتاح سالن اشتغال گلستان برای توانمندسازی افراد نیازمند

شهردار نصیر شهر در بازدید میدانی از پروژه های عمرانی گفت: با فعال شدن پروژه های عمرانی ، نصیر شهر به کارگاهی فراتر از یک شهر تبدیل شده است

برنامه‌ریزی مدیریت شهری صالحیه برای ایجاد تصفیه‌خانه فاضلاب و تأمین منابع آبی پایدار/ بازدید شهردار و شورای اسلامی صالحیه از تاسیسات و تصفیه‌ خانه فاضلاب شهری در منطقه 8 تهران

اتفاق روز شماره 267

پس از استعفای سجاد برنجی از سمت شهرداری صباشهر،اعضای شورای اسلامی این مهندس عصمتی سرپرست شهرداری صباشهر:به اتمام رساندن پروژه های نیمه تمام درالویت کاری قراردارد

نورالدین آهی نیروی توانمند غرب استان تهران مشاور رئیس جمهور شد

دیدار نماینده مجلس و دبیر جبهه پیروان ولایت شهرستان رباط کریم با مشاور ویژه رئیس‌جمهور

شهرداری نصیر شهر نمایش بانوی ماه را برگزار میکند

احیای نگین فرهنگی گلستان؛ سالن آمفی‌تئاتر عترت بزودی به بهره‌برداری خواهد رسید

اتفاق روز شماره 266

یک عضو شورا و 2کارمند شهرداری گلستان دستگیر شدند

بروز جرائم خشن روند احساس امنیت در جامعه را پایین می آورد

افتتاح و بهره‌برداری از 1600 میلیارد ریال پروژه عمرانی و زیربنایی شهرداری رباط‌کریم

‍ تحقق کامل بودجه شهرداری صالحیه در 8 ماه اول سال

پرند در مسیر آبادانی و توسعه زیرساخت ها ـ اتمام عملیات بتن ریزی ایستگاه آتش نشانی فاز

شهرداری نسیم شهر مهندس بابا حسینی : نسیم شهر را باید به نگینی سبز تبدیل کرد

شهردار نصیر شهر مهندس محمد حسن پاک مهر: نصیر شهر نیاز به کار جهادی دارد

رشد 30 برابری درآمد شهرداری نصیر شهر در اولین ملاقات مردمی شهردار

ساخت اولین و بزرگترین استادیوم ورزشی در شهرستان بهارستان(گلستان)

اتفاق روز شماره 265

تعامل شهرداری نسیم‌شهر و اداره گاز بخش بوستان در راستای ترویج الگوی مصرف بهینه انرژی

سید محمد میر زمانی شهردار گلستان:از تلاش‌های بی‌وقفه کتابداران در ترویج فرهنگ مطالعه و ارتقای سطح آگاهی جامعه قدردانی نمود

اتفاق روز شماره 264

اعضای سومین دوره مجمع خیرین استان تهران انتخاب شدند

اعمال محدودیت برق در رباط کریم

دستگیری حاملان سلاح سرد در بهارستان

اتفاق روز شماره 263

اتفاق روز شماره 262

دستگاه قضائی با پیگیری حق مردم موجب امنیت روانی در جامعه می شود