هسته اولیه پژوهش در مدارس شکل می گیرد
اجتماعی
بزرگنمایی:
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: قاعدتاً هسته اولیه پژوهش در مدارس شکل می گیرد. کاشت بذر توانمندی و اندیشمندی در دل بچه های این آب و خاک توسط معلمان صورت می گیرد.
منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری صبح امروز در مراسم تجلیل از دانش آموزان پژوهشگر و فناوران برگزیده که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: باید جریان پژوهش در جامعه به صورت پیوسته توسط معلمان و اساتید صورت بگیرد و این نکته مهم و قابل توجهی است. نشست های اینچنینی بیشتر به منظور این است که بگوییم این تلاش ها را می بینیم و قدردان آنها هستیم.
وی ادامه داد: دیگر حسن این نشست ها این است که دستاوردهایی را که در کمال بی تکلفی و بی ادعا در یک فضای آرام و بدون تبلیغات دارد صورت می گیرد به محضر مردم عزیز عرضه کنیم که بدانند در مدارس و مراکز آموزشی اعم از آموزش ابتدایی، متوسطه و آموزش عالی معلمان و اساتید ما در یک حرکت پیوسته برای تعالی جامعه ما تلاش می کنند. تربیت نسل آینده جزو دستاوردهایی است که در طول دوره بعد از پیروزی انقلاب اسلامی باعث افتخار است.
غلامی بیان کرد: جامعهای که از نظر پوشش سطح دانشجویی سطح مناسبی نداشت و جوامعی که از خارج کشور وارد می شدند وابستگی نسبتاً جدی ای داشت و امروزه در همه سطوح توانسته نیازهای تخصصی و علمی خودش را تامین کند قابل تامل است. فارغ التحصیلان این مجموعه علمی هر جای دنیا رفتند منشا تحولات جدی بودند. این میتواند نقش موثر معلمان را هم نشان دهد.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری بیان کرد: قاعدتاً هسته اولیه پژوهش در مدارس شکل می گیرد. کاشت بذر توانمندی و اندیشمندی در دل بچه های این آب و خاک توسط معلمان صورت می گیرد و درختی را به بار می آورد که به قول ناصر خسرو به زیر آورد چرخ نیلوفری را. خودباوری را باید در نسل جدید تقویت کنیم و این خود باوری یک انرژی اصلی برای حرکت ما در دنیا است.
وی بیان کرد: ما دستاوردهای پژوهشی خوبی را در دنیا داشتیم و این از افتخارات ما است که با توجه به همه تحریم ها و محدودیت ها توانستیم کارمان را پیش ببریم اما در هر صورت باید ایده های جوانان پرورش یابد.
غلامی اظهار کرد: وجود 47 پارک علم و فناوری در کشور منشا خدمات بسیار خوبی به مجموعههای جوانان است. این نشان می دهد که شرکت های دانش بنیان توانستند ایده های خود را برای رفع نیازهای جامعه عملی کنند. در دوره یک ساله شیوع کرونا، تعداد زیادی از این شرکتها در یک اقدام دور از انتظار توانستند جای خالی بسیاری از نیازمندیها را پر کنند و به آن ها پاسخ دهند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اشاره کرد: این نوید در این زمینه وجود دارد که این جریان به سمت اثرگذاریهای خاص خود در حوزههای علمی و پژوهشی میرود. ما در جریان علمی هم در داخل و هم خارج حرف برای گفتن داریم و این دستاوردها چیزی نیست جز اعتماد به جوانان و تربیت یک نسل متفکر؛ که حتماً در آینده نه چندان دور در این جامعه به توفیق خواهد رسید.
بعد از سخنان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با حضور خانواده شهید فخریزاده از «برنامه کشوری معلم پژوهنده دانشمند شهید فخریزاده» رونمایی شد.
- http://etefagherooz.ir , etefagheroozonline.ir , اتفاق روز , اخبارایران , نشریه اتفاق روز , رباط کریم , شهریار , اخبارروز , اتفاق روز آنلاین , اتفاق , حوادث روز , اسلامشهر , بهارستان , پرند , ایران , کردستان , زنجان , البرز , قزوین , تهران