پرهیز از مصرف زیاد غذاهای خون ساز در فصل بهار
يکشنبه 24 فروردين 1399 - 16:12:30
|
|
در متون طب ایرانی از غذاهایی مانند آشهای ساده، آش مغز ماش یزدی، ترش آش، آش شبدر و قرهقروت، خورش ریواس، خورش هویج، خورش کنگر، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو، شربت عناب، ماءالشعیر طبی و… بهعنوان بهترین و سبکترین غذاهای ایرانی برای فصل بهار نامبردهشده که انرژی پایه و مواد مورد نیاز بدن را تأمین میکنند ولی خاصیت غذایی کمتری دارند.
مصرف این غذاها موجب پاکسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن میشود.
از طرفی در فصل بهار، مصرف حبوباتی مانند ماش، نخودفرنگی و جو نیز از سوی حکمای پزشکی پارسی توصیه شدهاست.
اشتباهات خطرناک بعد از غذا خوردن
نوشیدن چای: یبوست خوردن میوه: نفخ معده دوش گرفتن: دیر هضم شدن غذا خوابیدن: تورم، زخم معده و سکته سیگار کشیدن: اسیدی شدن محیط معده
همچنین متخصصی طب سنتی توصیه میکنند حداقل 2 ساعت بعد از خوردن غذا از خوابیدن خودداری شود.
http://etefagherooz.ir/fa/News/8293/پرهیز-از-مصرف-زیاد-غذاهای-خون-ساز-در-فصل-بهار
|