محققان چینی می گویند؛
مصرف 3 تا 6 تخم مرغ در هفته ریسک بیماری قلبی عروقی را کاهش می دهد
يکشنبه 24 فروردين 1399 - 15:59:49
|
|
محققان آکادمی علوم پزشکی چین عنوان میکنند بین مصرف تخم مرغ و ریسک بروز بیماری قلبی عروقی و نرخ مرگ و میر ارتباط وجود دارد و افرادی که هفتهای 3 تا 6 تخم مرغ مصرف میکنند با کمترین ریسک این بیماری روبرو هستند.
این مطالعه شامل 102,136 شرکت کننده از 15 استان چین بود که همگی در ابتدای مطالعه فارغ از بیماری قلبی عروقی، سرطان یا بیماریهای کلیوی بودند.
در طول بالغ بر 17 سال پیگیری وضعیت این افراد، 4848 مورد بیماری قلبی عروقی و 5511 مرگ و میر اتفاق افتاد.
نتایج مطالعه نشان داد مصرف کم تا متعادل تخم مرغ (حدود 5 عدد در هفته) ارتباط چشمگیری با کاهش ریسک بیماری قلبی عروقی دارد.
http://etefagherooz.ir/fa/News/8292/مصرف-3-تا-6-تخم-مرغ-در-هفته-ریسک-بیماری-قلبی-عروقی-را-کاهش-می-دهد
|