تاثیر مواد خوراکی سرشار از منیزیم در کاهش ریسک بیماری قلبی
جمعه 13 دي 1398 - 16:30:41
محققان دانشگاه براون آمریکا در مطالعه خود مصرف منیزیم را در بیش از 153 هزار زن در سن پس از یائسگی بررسی کردند و در طول مدت 10.5 سال بعد، احتمال ابتلاء به بیماری قلبی عروق کرونر و مرگ ناگهانی قلبی را در آنها پیگیری کردند.

داده‌ها نشان داد مصرف بیشتر منیزیم با کاهش قابل توجه ریسک بیماری قلبی عروق کرونر و کاهش ریسک مرگ ناگهانی قلبی مرتبط بود.

محققان در ادامه قصد دارند به بررسی این موضوع بپردازند که آیا زنان در معرض ریسک بالا می‌توانند با مصرف مکمل منیزیم ریسک بیماری قلبی عروق کرونر را در خود کاهش دهند.

مواد خوراکی سرشار از منیزیم عبارتند از اسفناج، برگ چغندر، دانه‌های کدوتنبل، ماست کفیر، بادام، لوبیای سیاه، انجیر، شکلات تلخ، موز، ماهی سالمون، گشنیز، بادام هندی، وکنگر فرنگی.

http://etefagherooz.ir/fa/News/7279/تاثیر-مواد-خوراکی-سرشار-از-منیزیم-در-کاهش-ریسک-بیماری-قلبی
بستن   چاپ