در جشنواره امین الضرب مطرح شد؛
گلایه های سنگین فعالان اقتصادی از نگاه دولت به کارآفرینی
سه شنبه 18 دي 1397 - 12:36:24

به گزارش اتفاق روز ، مسعود خوانساری در مراسم سومین دوره اهدای نشان کارآفرین امین الضرب با اشاره به اهمیت تجلیل ازکارآفرینان گفت: مجلس وکلای تجار در زمانه ای که کشور دچار فقر، قحطی، فساد، بیکاری و جنگ بود بنا بر احساس مسئولیت فعالان اقتصادی برای کمک به اقتصاد تشکیل شد و همین گروه مدتی بعد سنگ بنای مجلس مشروطه را قرار داده و اکثر آنها نیز به عضویت این مجلس درآمدند به نحوی که هزینه های آن را پرداخت کرده و سنگ بنای نظام پارلمانی را بنا نهادند.
رئیس اتاق بازرگانی تهران افزود: امروز اگر به پشتوانه این تاریخ فعالان اقتصادی اعلام کنند که از زمانه خود جلو بوده و در همیشه تاریخ قلبشان برای آبادانی این کشور می تپید، گزاف نیست امروز می خواهیم با صدای رسا بگوییم که در کشور با میراثی که در اختیار داریم امسال وضعیت از  135 سال قبل بدتر نیست و زنان و مردان کارآفرین ما از نیکان خود کمتر نیستند.
خوانساری با بیان اینکه بعد از برجام امید کشور و اقتصاد را در بر گرفته بود و رویای توسعه را هر روز بیشتر در ذهن و جان خود نقش بستند تصریح کرد: بدعهدی های آمریکا از یک سو و دوستان داخلی که در نقش دشمن ظاهر شدند از سوی دیگر همه آن تصورات متعالی را نقش بر آب کردند پس امروز می خواهم بگویم بخش خصوصی که شما امروز او را به بازی نگرفته و تصمیمات را بدون اطلاع آنها در قالب بخشنامه و ابلاغیه اجرا می کنید همان کسانی هستند که پیش از مشروطه به فکر اقتصاد و آینده کشور بوده و همه سرمایه خود را اکنون روی همین زمین به کارخانه تبدیل کرده اند.
خوانساری گفت: نگاه فعالان اقتصادی غیرسیاسی بوده و هدف شان آبادانی کشور است پس باید یک بار برای همشه این اصل را بپذیریم که هیچ کشور در دنیا توسعه نیافته مگر ایکنه نقش بخش خصوصی را به رسمیت بشناسد. اما امروز اگرچه قصد گله و شکایت ندارم باید بگویم هدف اتاق تهران از برگزاری این همایش تغییر گفتمان غالب از ضدیت با کارآفرینان به توجه به آن است.
رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: امروز اگرچه صحبت از فساد و رانت است اما هیچ بخش خصوصی را نمی توان یافت که جامعه را به فساد کشانده پس باید حساب آنها را از افرادی که شرکت های صوری دارند جدا کرد و نام کارآفرین را آغشته به چنین افرادی نکرد.
خوانساری گفت: امروز کارآفرینان  غم شان این است که نامیلایمات کارگران آنها را بیکار نکند و می خواهند سفره کارگران شان را رنگین کنند پس نگاه آنها ملی و دینی است و باید آنها را با این نگاه به جامعه معرفی کردو الگوهای واقعی این زمانه به حساب آیند.


http://etefagherooz.ir/fa/News/371/گلایه-های-سنگین-فعالان-اقتصادی-از-نگاه-دولت-به-کارآفرینی
بستن   چاپ