بهبود معیشت بازنشستگان از طریق افزایش کارآمدی شرکتهای تابعه
چهارشنبه 8 خرداد 1398 - 15:35:15
سید میعاد صالحی در نشست با برخی از رؤسای کانون‌های بازنشستگی آموزش و پرورش با بیان اینکه تصمیماتی که در صندوق بازنشستگی کشوری گرفته می‌شود بر زندگی حال و آینده حدود هفت الی هشت میلیون نفر به طور کاملاً مستقیم اثرگذار است افزود: اگر ما بخواهیم امروز امضایی بکنیم یا نکنیم و حرکتی را انجام بدهیم یا ندهیم، باید حواسمان باشد که با هفت الی هشت میلیون نفر در تعامل هستیم و باید هم در این دنیا و هم آن دنیا پاسخ بدهیم.

وی گفت: مردم از کلی گویی مسئولان خسته هستند و ما هم از کلی گویی خسته هستیم. مردم منتظر عمل ما هستند و نه شعارهای ما.

صالحی گفت بنده خودم فرزند بازنشسته هستم و در خانواده بازنشسته بزرگ شده ام و مشکلات و دغدغه‌های بازنشستگان را درک می‌کنم. مثلاً وقتی بازنشستگان عزیز از خدمات بیمه آتیه سازان حافظ انتقاد می‌کنند، کاملاً درک می‌کنم البته ممکن هست ایراد از بیمه آتیه سازان نباشد و ایراد از قرارداد باشد.

صالحی درباره همسان‌سازی که در جلسه مورد سوال چند نفر از حاضران بود توضیح داد: کل عدد مصوب توسط مجلس محترم برای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری 5 هزار میلیارد تومان است.

وی افزود: 65 درصد این رقم به بازنشستگان کشوری و 35 درصد به بازنشستگان لشکری تعلق می‌گیرد. بنابراین سهم بازنشستگان کشوری 3,250 میلیارد تومان خواهد بود.

او ادامه داد: به این ترتیب متوسط عدد افزایش همسان سازی برای بازنشستگان بین صفر تا 250 هزار تومان خواهد بود. وی گفت قبول داریم که مبلغ 100 هزار یا 200 هزار تومان، اندک است و اثر چندانی در زندگی بازنشستگان ندارد اما ما تابع مصوبات مجلس و دولت هستیم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تصریح کرد: آنچه که ما توانستیم انجام دهیم این بود که طبق گزارش‌ها، اولین ارگان در کشور بودیم که همسان سازی را اعمال کرده و حقوق اردیبشت را به همراه معوقات فروردین بر اساس احکام 98 در 25 اردیبهشت پرداخت کردیم.

وی ادامه داد: اگر قرار باشد رشد معناداری در حقوق بازنشستگان دیده شود، دولت و مجلس محترم باید به جای 5 هزار میلیارد تومان، رقمی حدود 25 هزار میلیارد تومان را برای بحث همسان سازی تصویب نمایند.

صالحی همچنین گفت: پیشنهادی را جهت تامین منابع لازم برای افزایش عدد همسان‌سازی و اثربخشی محسوس آن ارائه کرده ام. اکنون در حال کار روی جزییات این پیشنهاد هستیم و در موقع مقتضی اخبار مربوطه را خدمت بازنشستگان عزیز ارائه خواهم نمود.

صالحی ضمن توضیح درباره مسائل اقتصادی صندوق بازنشستگی، از کانون‌های بازنشستگی خواست هماهنگونه که پیگیر مسائلی همچون همسان سازی یا بیمه و حقوق ماهیانه بازنشستگان هستند، نورافکن‌های خودشان را بر روی بحث‌های اقتصادی صندوق، انتصابات در شرکتها، حقوق و مزایای دریافتی مدیران، عدد و رقم قراردادها و … انداخته و شفافیت را از صندوق بازنشستگی مطالبه کنند.

وی افزود: من خجالت میکشم وقتی میبینم که متوسط حقوق ما در اسفندماه حدود 2 میلیون و 100 هزار تومان است اما مدیری در فلان شرکت تابعه صندوق، 35 یا 40 میلیون در ماه مستقیم و غیرمستقیم حقوق و مزایا گرفته است آن هم در شرایطی که عملکرد مالی ضعیفی داشته است.

وی افزود: اگر بازنشستگان و کانون‌ها در این سال‌ها حساسیت و پیگیری لازم را درباره مسائل اقتصادی صندوق و شرکتهای تابعه انجام داده بودند، شاید امروز شاهد این حجم از فساد، ویژه خواری، باندبازی و در یک کلمه تضییع سرمایه‌های بازنشستگان نبودیم.

صالحی ادامه داد: پیگیری و حساسیت کانون‌ها روی مسائل اقتصادی صندوق بازنشستگی می‌تواند باعث صرفه جویی و آزاد شدن منابع کلانی جهت بهبود معیشت بازنشستگان عزیز شود.

http://etefagherooz.ir/fa/News/2937/بهبود-معیشت-بازنشستگان-از-طریق-افزایش-کارآمدی-شرکتهای-تابعه
بستن   چاپ