به گزارش خبرنگار اتفاق روز(کبری برازنده)؛در این پژوهش که پژوهشگران با هدف تعیین تأثیر آموزش هوش هیجانی، بر تابآوری همسران بیماران دارای اختلال اسکیزوفرنی انجام دادند بر اهمیت و وجود این امر تاکید و تاثیر آن را مثبت ارزیابی کردند و لذا توصیه میشود که آموزش هوش هیجانی در برنامههای آموزشی همسران این بیماران گنجانده شود.
هوش هیجانی ، احساسی یا عاطفی شامل شناخت، کنترل عواطف و هیجانهای خود است. هوش هیجانی، اصطلاح فراگیری است که مجموعه گستردهای از مهارتها و خصوصیات فردی را دربرگرفته و به طور معمول به آن دسته مهارتهای درون فردی و بین فردی گفته میشود که فراتر از دایره مشخصی از دانشهای پیشین، مانند بهره هوشی و مهارتهای فنی یا حرفهای است.
اسکیزوفرنی یا شیزوفرنی یک اختلال روانی است که با دوره های مداوم یا عود کننده روان پریشانه مشخص می شود.
علائم اصلی شامل توهم (غالبا توهم شنیداری)، هذیان و اختلال تفکر است و علائم دیگر عبارتند از کنارهگیری اجتماعی، کاهش ابراز عواطف و بیتفاوتی می باشد.
علائم معمولاً به تدریج بروز پیدا میکنند، در اوایل بزرگسالی شروع میشوند و در بسیاری از موارد هرگز بهطور کامل برطرف نمیشوند
برای تشخیص، هیچ آزمون عینی مشخصی وجود ندارد؛ بر اساس رفتار مشاهده شده از بیمار توسط پزشک یا روانشناس بالینی، برای تشخیص نیاز است سابقهای شامل تجارب گزارش شده فرد و گزارش افراد آشنا با فرد تهیه شود.
http://etefagherooz.ir/fa/News/19456/آموزش-هوش-هیجانی-بر-تابآوری-همسران-بیماران-دارای-اختلال-اسکیزوفرنی-تاثیر-گذار-است