تخت روانچی: از ابتکارات سازمان همکاری اسلامی برای مبارزه با اسلام هراسی حمایت می‌کنیم
سه شنبه 24 اسفند 1400 - 23:41:50
دکتر مجید تخت روانچی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران روز سه شنبه به وقت محلی در سخنانی در در جلسه مجمع عمومی جهت تصویب قطعنامه مقابله با اسلام هراسی افزود: با گرامیداشت این روز می‌توانیم درک جهانی بهتری از اسلام و احکام اسلامی ایجاد کنیم و از طریق مجمع عمومی سازمان ملل،  پیام همبستگی و همکاری بین‌المللی را به همه جهان ارسال کنیم.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از تصویب اجماعی پیش نویس قطعنامه مقابله با اسلام هراسی توسط مجمع عمومی استقبال می کند. این قطعنامه عزم ما را برای مقابله موثر و سازنده با اسلام هراسی به عنوان یکی از چالش های اصلی جامعه بین المللی نشان می دهد.

سفیر ایران در سازمان ملل افزود: ما از همه کشورهای عضو ملل متحد می خواهیم مسئولیت های خود را در این خصوص انجام داده و با عمل به  تعهدات قانونی خود، به پیشبرد ارزش های مشترک همزیستی مسالمت آمیز، مدارا و درک متقابل در سرتاسر جهان کمک کنند.

تخت روانچی اظهار داشت: طی چند دهه اخیر، تحرکات ضد اسلام و مسلمانان به طور مزمنی توسط برخی رسانه‌ها، سیاستمداران،  اینفلوئنسرها و در نیز گفتمان های دانشگاهی تقویت شده‌اند.

وی تصریح کرد: ما باید سخنان نفرت انگیز و اعمال تبعض علیه مسلمانان را به شدت محکوم کنیم و در عین حال اقدامات لازم را برای جلوگیری از این نقض حقوق اولیه انسانی مسلمانان انجام دهیم.

سفیر ایران در سازمان ملل اظهار داشت: برای اعضای سازمان ملل متحد بسیار مهم است که علیه اسلام‌هراسی، از جمله اقداماتی نظیر ممنوعیت سفر مسلمانان، ممنوعیت حجاب، ممنوعیت نمادهای مسلمانان و استفاده نفرت‌انگیز از اصطلاحات جاهلانه ای مانند «تروریسم اسلامی» هم صدا شوند. اعتقاد راسخ ما این است که تروریسم در همه اشکال و مظاهر آن نمی تواند و نباید با هیچ دین، ملیت، تمدن یا گروه قومی ارتباط داده شود.

سازمان ملل متحد با صدور قطعنامه ای 15 مارس را بعنوان روز جهانی مقابله با اسلام هراسی تعیین و نامگذاری کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز سه شنبه به وقت محلی قطعنامه ای با عنوان "روز بین المللی مقابله با اسلام هراسی"  را با اجماع تصویب کرد.

بر اساس این قطعنامه، امروز 15 مارس روز بین المللی مقابله با اسلام هراسی تعیین و نامگذاری شد.

این قطعنامه توسط کشورهای  اسلامی ارائه شد و ایران و 5 کشور دیگر رهبری مذاکرات مربوط به این قطعنامه را برعهده داشتند.

ایران به همراه پاکستان ، ترکیه، عربستان ، اردن و اندونزی، رهبری مذاکرات را برعهده داشت و بر عزم خود برای مبارزه با اسلام هراسی تاکید مجدد کرد.

 این قطعنامه هرگونه اظهارات تنفر آمیز و خشن علیه مسلمان را محکوم می کند و خواستار تقویت تلاش های بین المللی برای ارتقای مدارا، تحمل و صلح شده است.

این قطعنامه از سازمان ملل و دیگر سازمان های بین المللی می خواهد که بطور موثر در مورد مقابله با اسلام هراسی آگاهی بخشی کنند و این روز را گرامی بدارند.

http://etefagherooz.ir/fa/News/18947/تخت-روانچی-از-ابتکارات-سازمان-همکاری-اسلامی-برای-مبارزه-با-اسلام-هراسی-حمایت-می‌کنیم
بستن   چاپ