ضرورت تغییر نظام های غذایی در جهان
چهارشنبه 28 مهر 1400 - 23:14:12
به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، رسول زارع نماینده ایران در سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) با بیان این مطلب گفت: بر اساس این گزارش، تعداد گرسنگان جهان در سال 2020 حدود 161 میلیون نفر بیشتر از سال 2019 بوده است.

وی اظهار داشت: برآورد می‌شود در سال 2030 حدود 660 میلیون نفر گرسنه در جهان وجود داشته باشد که بخشی از آن ناشی از پاندمی کووید 19 خواهد بود.

زارع تصریح کرد: در این دور از نشست کمیته جهانی امنیت جهانی غذا بر لزوم تغییر نظام‌های غذایی تاکید شد.

وی گفت: این کمیته همچنین خواستار رویکرد سیستماتیک و جامع نگر برای تغییر نظام‌های غذا شد و کشورها را تشویق کرد نظام غذایی ملی خود را با روشی منسجم و به صورت مقتضی و مطابق با شرایط ملی و ظرفیت‌های خود تغییر دهند.

بر پایه این گزارش، چهل و نهمین نشست کمیته جهانی امنیت جهانی غذا به صورت مجازی و با عنوان "ایجاد تحول در امنیت غذایی و تغذیه" با حضور نمایندگان 122 کشور از جمله ایران، هشت وزیر، هشت معاون وزیر، 9 کشور غیر عضو، 16 ارگان وابسته به سازمان ملل متحد نمایندگان و جوامع مدنی و دو سازمان بین المللی تحقیقات کشاورزی از 19 تا 22 مهر برگزار شد.

http://etefagherooz.ir/fa/News/16549/ضرورت-تغییر-نظام-های-غذایی-در-جهان
بستن   چاپ