اگر ماه‌های اول کرونا در کنار هم بودیم، موج دوم و سوم پیش نمی‌آمد
پنجشنبه 17 مهر 1399 - 16:49:17
محسن رضایی در حسینیه امام خمینی (ره) شهر همدان با گرامیداشت اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و سالگرد شهادت قافله سالار مدافعان حرم، حبیب سپاه گفت: شب اربعین است، شب رسیدن کاروان زینبی به صحرای بزرگ کربلا. شبی که زینب و زینبیون تاریخ جدیدی را برای بشریت آغاز کردند. عاشورا تاریخ بشر است. شب سالگرد مدافع حرم زینب (س) سرلشکر ما حسین همدانی است. یکی از بهترین مدافعین حرم، سالگردش با سالروز رسیدن حضرت زینب به کربلاست. آن‌هم در شهر دارالمجاهدین همدان. استان همدان به قدمت ایران سابقه دارد. هر جا در تاریخ نامی از ایران است، نام همدان هم هست. همدان استان علم و عرفان و شهادت و دینداری است. آیت الله نوری همدانی و مرحوم آیت الله موسوی همدانی، آیت الله نجفی و آیت الله بهاری و بسیاری از علمای برجسته تشیع را در دامان خود پرورش داده است. بسیاری از برداران فرماندهم از این استان برخاسته‌اند.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: شهید میرزا محمد سلگی، شهید حاجی بابایی، شهید چیت ساز، شهید حسن صوفی که در شکستن تردید در جنگ و در دفاع از این آب و خاک کوشا بودند. از استان همدان، ده لشکر به جبهه‌ها اعزام شد و امید در دل ملت ایران به وجود آمد و دشمن وحشت کرد. رسول حیدری، شهید مجیدی، شهید حجازی و شهیدان شمسی پور و سایر شهدای حرم از این استان در کنار افتخارات این استان نشان دهنده پدیده جدیدی در ایران است که شهادت طلبی و فداکاری در آن موج می‌زند. اگر این حالت که در سالهای اول انقلاب تا امروز در جامعه ایران موج می‌زند در صد سال پیش بود، بخش‌هایی از ایران جدا می‌شد؟ اگر این حادثه و پدیده و حالت قبل از انقلاب و دو قرن گذشته بود، به آن ضعف‌ها کشیده می‌شدیم؟ در چنین شب و شهری با این شهدا، باید این رویداد را مورد توجه قرار دهیم. این رویداد چیزی جز ولایت نیست. پیدایش ولایت در کشور ماست که جامعه را حیات داده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به نقش احیاگر ولایت در جامعه اسلامی اشاره کرد و گفت: چیزی که باعث احیا در جامعه ما شده ولایت است و حسین آقای همدانی از میوه‌های ولایت است. حسین آقای همدانی را از دوران جنگ می‌شناسم که در عملیات فتح المبین در سال دوم جنگ آماده شده بودیم. آقای بنی صدر ارتش و سپاه را اداره می‌کرد و نمی‌توانستند یک شهر یا روستا را آزاد کنند. در سال دوم جنگ تحولاتی در جبهه روی داد. آیت الله خامنه ای رئیس جمهور شدند و صحنه جنگ تغییر کرد. تمام مدعیان نظامی گری و کسانی که تئوری‌هایی داشتند کاری نتوانستند انجام بدهند. فرماندهان سپاه با طرح و شیوه جدیدی شهرهای ایران را یکی پس از دیگری آزاد کردند و جوانان ما به قهرمانانی تبدیل شدند.

رضایی به خاطرات خود از حبیب سپاه اشاره کرد و گفت: اولین بار که ایشان را دیدم، زمانی بود که به حاج احمد متوسلیان و حاج همت گفتیم بیایند به خوزستان، آنها آقای شهبازی و همدانی را به من معرفی کردند و تیپ 27 محمدرسول الله (ص) را در دوکوهه دزفول در کنار عملیات فتح المبین تشکیل دادند. در آزادسازی خرمشهر، تیپ انصار الحسین (ع) را از همدان تشکیل داد و در عملیات‌های مختلف وارد شد. ظرفیت او بیشتر بود. اعزام شد به گیلان تا لشکر قدس گیلان را آماده کند. ایشان در کرمانشاه و بعد از دفاع مقدس در تهران لشکر حضرت رسول (ص) را اداره کرد. حسین همدانی تنها فرماندهی است که در چهار استان بر چهار لشکر فرماندهی کرد و از این نظر بی نظیر است.

وی افزود: در همین اواخر عمر مبارکش، حاج حسین بی تابی می‌کرد و می‌خواست به رفقایش بپوندد و شخصیت دوم جبهه مقاومت بعد از برادر عزیزم حاج قاسم، او بود. سرگذشت او، حاج قاسم، آقا مهدی باکری و خرازی و حاج همت و فرماندهان تیپ‌ها و گردان‌ها، دریایی از انسان‌های خود ساخته بودند که کاری کردند که ایران روی پای خود بیایستد. کاری کردند که آمریکا اگر غلطی بکند، سیلی بخورد.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: این جوان‌ها چطور ساخته شدند؟ حادثه‌ای شکل گرفت و رویدادی در ایران پا گرفت که منشا بالندگی و افتخار ما شده است و آن معجزه الهی ولایت است که باید بیش از گذشته به آن توجه کنیم و ولایت را پاسداری کنیم. تفسیر مقام معظم رهبری از ولایت بهترین تعبیر است. ایشان می‌فرمایند «ولایت که عنوان حکومت در اسلام و شاخصه‌ی نظام اجتماعی و سیاسی برای اسلام است، یک معنای دقیق و ظریفی دارد که معنای اصلی ولایت هم همان است و آن عبارت است از پیوستگی، پیوند، درهم‌پیچیدن و در هم تنیدگی. این، معنای ولایت است. چیزی که مفهوم وحدت، دست به دست هم دادن، با هم بودن، با هم حرکت کردن، اتحاد در هدف، اتحاد در راه و وحدت در همه‌ی شؤون سیاسی و اجتماعی را برای انسان، تداعی می‌کند. ولایت، یعنی پیوند.»

رضایی گفت: اگر واقعاً ولایت این است، چرا باید در جامعه برادری و عشق و از خود گذشتگی نباشد و دست به دست هم ندهیم و کشور را نسازیم؟ این اتفاق در جنگ تحمیلی افتاد و فرماندهان دفاع مقدس در کنار هم ایستادند و صف مستحکم ساختند. تفسیرهای مختلف از ولایت، به گروه‌های متفاوت منجر می‌شود و وحدت شکل نمی‌گیرد. تفسیر واقعی از ولایت، در چهره حاج حسین همدانی و وصیتنامه حاج قاسم دیده می‌شود. ما در جبهه‌ها به دنبال عمل به تکلیف همراه با عقلانیت بودیم. وحدت و با هم بودن شعبه‌ای از ولایت است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر به دین خدا عمل کنیم و گوش به فرمان ولی فقیه باشیم هیچکس نمی‌تواند ما را شکست دهد و مشکلی مثل دلار و رکود و کرونا برای ما سخت نخواهد بود. اگر ماه‌های اول شیوع ویروس کرونا با هوشیاری در کنار هم می‌بودیم نباید موج دوم و سوم کرونا پیش می‌آمد. ما با اتکاء به ولایت، قوی و متقدر هستیم. ارتش، سپاه و نیروی انتظامی ما دستشان پر است. اگر ما با هم باشیم هیچ دلیلی برای باقی ماندن مشکلات در جامعه نمی‌ماند.

استاد دانشگاه جامع امام حسین (ع) بیان کرد: حاج حسین همدانی هرگز دچار تزلزل نشد و به سعادت ابدی رسید. چند ماه قبل از شهادتش پیش من آمد و به او گفتم که بیا تجارب دفاع مقدس را ثبت کنیم. او را مسئول ثبت تجارب در دانشگاه امام حسین (ع) کردم. اما او بی تابی می‌کرد و می‌گفت: من دلتنگم. یاد برادران شهیدم که می افتم، آرامش از من سلب می‌شود. دلم می‌خواهد به آنها بپوندم. برادرمان قاسم او را خواست و به سوریه رفت. می‌توانست مثل یک آدم عادی، در یک ویلا زندگی کند اما آرامش دنیایی او را ناآرام می‌کرد. روح حاج حسین به جایی وصل بود که برای پیوستن به دوستان شهیدش بی تاب بود. امیدوارم راه شهیدان و جانبازان را ادامه بدهیم و ایران را آماده ظهور حضرت ولی عصر (عج) بنماییم.

در ابتدای این مراسم سردار مجیدی فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان، با گرامیداشت تقارن اربعین حسینی و پنجمین سالگرد شهادت حاج حسین همدانی، گفت: خدا را شاکریم که یک بار دیگر شاهد حضور مردم ولایتمدار در قدردانی از یک فرمانده سپاه اسلام باشیم.

این مراسم همراه با حضور نماینده ولی فقیه در استان، مسئولین و مردم شهیدپرور استان همدان و با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی همزمان با نماز مغرب و عشا و با مرثیه خوانی در رثای امام شهیدان برگزار شد.

http://etefagherooz.ir/fa/News/12229/اگر-ماه‌های-اول-کرونا-در-کنار-هم-بودیم،-موج-دوم-و-سوم-پیش-نمی‌آمد
بستن   چاپ