از سوی مرکز آمار؛
تورم محصولات خوراکی شهریور 99 اعلام شد
شنبه 12 مهر 1399 - 16:03:56
مرکز آمار ایران آمار تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور در شهریور 99 را اعلام کرد. بر اساس این آمار بیشترین افزایش قیمت نسبت به مرداد 99، مربوط به «خیار» با افزایش قیمت 22.3 درصدی و بیشترین کاهش قیمت مربوط به «فلفل دلمه‌ای» با کاهش قیمت 12.6 درصدی است. تغییر قیمت محصولات در گروه‌های مختلف خوراکی به شرح ذیل است؛

نان و غلات:

در این گروه، اقلام «برنج خارجی درجه یک» و «شیرینی خشک» با ٤.١ درصد و «رشته آش» با ٣.٣ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آنها:

در این گروه، اقلام «کنسرو ماهی تن» با ٨.٥ درصد و «ماهی قزل آلا» با ٦.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به «خامه پاستوریزه» با ١٢.٨ درصد و «کره پاستوریزه (کره حیوانی)» با ١٢.٠ درصد و «تخم مرغ ماشینی» با ١١.٩ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به «موز» با ٢٠.٤ درصد و «مغز گردو» با ٦.٢ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. هم‌چنین در ماه جاری متوسط قیمت «هندوانه» با ٨.٨ درصد و «سیب» با ٦.١ درصد بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل را داشته‌اند.

سبزیجات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به «خیار» با ٢٢.٣ درصد، «بادمجان» با ٢١.٦ درصد و «عدس» با ٢٠.٣ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. هم‌چنین در ماه جاری اقلام «فلفل دلمه‌ای» با ١٢.٦ درصد و «لوبیا قرمز» با ٩.١ درصد نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشته است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به «نوشابه گازدار» با ٩.٤ درصد و «سس مایونز» با ٤.٢ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.

http://etefagherooz.ir/fa/News/12103/تورم-محصولات-خوراکی-شهریور-99-اعلام-شد
بستن   چاپ