انور اسماعیلی اظهار کرد: بیمه سلامت استان کردستان دارای شش صندوق بیمهای شامل بیمه کارکنان دولت، جهت شاغلین ادارات و سازمانهای دولتی، سایر اقشار (خانوادههای تحت پوشش بهزیستی، جانبازان و شهدا)، روستاییان و عشایر، ایرانیان، بیماران خاص و همگانی سلامت است.
وی افزود: افرادی که بیمه دفترچه ایرانیان را دارند، میتوانند به مراکز دولتی و خصوصی مراجعه کنند که در واقع این نوع بیمه 50 درصد از حق بیمه را فرد و نصف دیگر آن را دولت مکلف به پرداخت میشود.
مدیرکل بیمه سلامت کردستان، با اشاره به اینکه بیمه شدگان سالیانه 265 هزار تومان یعنی ماهانه 22 هزار تومان حق بیمه را پرداخت میکنند، افزود: صندوق بیمه روستائیان و عشایر نیز بالغ بر 600 هزار نفر افرادی که ساکن روستا هستند را تحت پوشش قرار داده است.
وی تصریح کرد: همچنین شهرهای دارای جمعیت کمتر از 20 هزار نفر مانند سروآباد شامل این نوع بیمه میشوند.
اسماعیلی ادامه داد: صندوق بیماران خاص نیز که شامل 5 بیماری از جمله تالاسمی، ام اس، دیالیز، پیوندکلیه و هموفیلی است، در سطح استان یک هزار و 600 نفر را تحت پوشش قرار داده و از دفترچه رایگان بهرهمند شده و همچنین اکثر خدمات درمانی رایگان در اختیارشان قرار میگیرد.
وی با اشاره به اینکه آخرین صندوق بیمه در سال 93 شروع به کار کرده است، گفت: مزایای این صندوق به افرادی تعلق میگیرد که هیچ نوع بیمهای ندارند.
مدیرکل بیمه سلامت کردستان،این نوع بیمه را بیمه همگانی سلامت دانست و خاطرنشان کرد: این نوع بیمه به صورت رایگان در اختیار مردم قرار گرفته و حدود 370 هزار نفر در سطح استان را تحت پوشش قرار داده که این افراد فقط میتوانند به مراکز دولتی دانشگاهی مراجعه و علاوه بر ویزیت توسط پزشک، سایر خدمات دارویی و پاراکلینیک را در این مراکز دریافت کنند.
اسماعیلی یادآور شد: بیمه همگانی سلامت کردستان جمعیتی حدود یک میلیون و 50 هزار نفر تحت پوشش دارد و روزانه حدود یک میلیارد تومان هزینه درمانی را به مراکز درمانی طرف قرارداد پرداخت میکند.
http://etefagherooz.ir/fa/News/1041/یک-میلیون-و-50-هزار-کردستانی-تحت-پوشش-بیمه-همگانی-سلامت-هستند