به گزارش خبرگزاری مهر، نشست اعضای اصلی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر کشور با حضور سران کشوری و لشکری در مرکز این ستاد برگزار شد. در این نشست که ریاست آن بر عهده آیت الله صدیقی، امام جمعه موقت تهران بود، از خدمات و زحمات آیت الله جنتی در طول دو دهه فعالیت و خدمات ایشان در راس ستاد امر به معروف تقدیر و تشکر به عمل آمد.
در این نشست که به منظور تبیین مواضع و رویکردهای جدید ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر کشور برگزار گردید، آیت الله صدیقی، ریاست ستاد و حجت الاسلام دکتر جلیل محبی، دبیر ستاد به ارائه گزارشاتی از وضعیت موجود فضای کشور در حوزه امر به معروف و نهی از منکر و تشریح الزامات و بایسته های این موضوع خطیر پرداختند. همچنین هریک از اعضای حاضر در نشست شامل حجت الاسلام علی اکبری، رئیس ستاد ائمه جمعه، آیت الله سیداحمد خاتمی عضو مجلس خبرگان رهبری، آیت الله حسینی بوشهری، مدیر حوزه های علمیه کشور، رئیس سازمان صداوسیما، وزرای فرهنگ و ارشاداسلامی، علوم، تحقیقات و فناوری و آموزش و پرورش، فرماندهی نیروی انتظامی، جانشین سازمان بسیج مستضعفین، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس و نمایندگانی از قوه قضائیه، نیروی انتظامی و سازمان تبلیغات، به ارائه نقطه نظرات خود در حوزه ایجاد یک حرکت جمعی، فراگیر و موثر به منظور اقامه فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه و کشور پرداختند.
رئیس مجلس خبرگان رهبری: کارمندان باید یاد بگیرند جلوی فساد رئیس خود بایستند!
در آغاز آیت الله جنتی ضمن ابراز خرسندی از ظرفیتهای ایجاد شده در راستای یک حرکت عظیم و موثر در حوزه امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: امروز در جامعه نیروهای ولایی و انقلابی کم نداریم و حضور نیروی انقلابی است که باعث آبادانی کشور می شود. لذا جذب نیروی جوان انقلابی در ستاد امر به معروف و نهی از منکر و شوراهای امر به معروف و نهی از منکر وزارتخانه ها و دستگاه ها از الزامات اساسی است.
ایشان با تأکید بر ضرورت ملموس و عینی بودن خروجی فعالیت ستاد امر به معروف در سطح جامعه عنوان کرد: در اصل مجری امر به معروف و نهی از منکر در جامعه را بایستی خود مردم بدانیم. مردم مسئول اجرای امر به معروف و نهی از منکر هستند. هرگونه منکر از سوی هر مسئولی چه رئیس جمهور باشد چه وزیر و غیره، باید با روش درست و موثر به وی تذکر داده شود. قانون در این زمینه بر ما الزام دارد که این وظیفه به صورت دقیق و کامل پیگیری و به انجام برسانیم.
رئیس مجلس خبرگان رهبری در تبیین ضرورت امر به معروف همگانی و وظیفه خطیر ستاد امر به معروف کشور افزود: هرکسی در هر کجا دید عملکرد مناسب نیست وظیفه دارد تذکر دهد. فریضه امر به معروف و نهی از منکر فقط منحصر به حجاب نیست؛ تنها وظیفه امر به معروف در برابر نخواندن نماز و نخوردن شراب نیست. از جمله معروف ها داشتن نظم است، حفظ اموال عمومی و بیت المال است. که در قالب فرهنگی مثلا باید از طریق صداوسیما و غیره مردم را توجیه و در این جهت فعال کنیم.
ایشان در پایان خاطرنشان کرد: امر به معروف خیرخواهی است. این کار نیاز به فرهنگسازی دارد. کارمندان در ادارات باید این را یاد بگیرند که چنانچه در اداره ای رئیس دارد بیت المال را حیف و میل می کند وظیفه کارمندان است که به وی تذکر بدهند. اگر قاضی رشوه گرفت کارمندان موظف به امر به معروف و نهی از منکر هستند. فقط در این صورت است که فرد خلافکار متوجه میشود که در همه جا از جانب همه افراد تحت نظارت است.
امام جمعه موقت تهران: مردم در ادارات احساس عزت نمی کنند
آیت الله صدیقی، ریاست ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر کشور نیز با اشاره به دور جدید فعالیتها و رویکرد این ستاد عنوان کرد: احیای مجدد امر به معروف و نهی از منکر نیازمند همّت و قیامی از سوی تمامی دستگاهها و مسئولین است.
ایشان با تأکید بر مشکلات موجود در مسئله معارف و منکرات در سطح جامعه و کشور افزود: وضع فرهنگی موجود در کشور بحرانی است. مردم در ادارات احساس عزت نمی کنند. بایستی از ظرفیتهای امر به معروف و نهی از منکر در تمام زمینه ها استفاده شود که انشاالله عزم و رویکرد جدید این ستاد کشوری با همّت تمامی اعضا و مسوولان آن، بر این زمینه مصروف داشته خواهد شد.